Culture Travellers

Two people on the edge of coherent ideas

Oferte si nu numai

La Editura Tritonic avem posibilitatea de a comanda o carte, urmand a ne alege una gratis. Evident se va plati pretul la cartea mai scumpa. Lista cartilor din promotie este mai sus. PLus reduceri de pina la 20% la comenzile de pe site.

Reduceri substantiale si la Editura  Polirom, de unde, cu ocazia asta,  mi-am achizitionat de curind ceva carti de Salman Rushdie. Chiar se merita. Editii cartonate, primite in folie. Am ramas impresionat de profesionalismul de care au dat dovada angajatii editurii. Am fost anuntat pe mail, in momentul in care mi-a fost trimis coletul…frumos…

La Ziarul de Iasi, martea viitoare avem “Uimire si cutremur”, de Amelie Nothomb, “un roman autobiografic in care autoarea povesteste un an (1990) din viata ei ca angajat al mega-companiei japoneze”. Si, daca imi aduc bine aminte a fost si un film pe tema asta, poate era chiar o ecranizare dupa carte…ceva pe acolo.

La Cotidianul avem saptamana viitoare, “Fildeşul vine din întuneric” de Joseph Conrad, roman care ne poarta prin Congo,  eroul participand la  comertul cu bastinasii si confrantandu-se cu diverse situatii limita, naufragiu, salvarea unei persoane, prilej pt autor pt a analiza in profunzime caracterul uman motivele si situatiile in care oamenii recurg la minciuna, lacomie sau chiar prefacatorie, “un roman scris impecabil” dupa cum afirma Ioan T.Morar.

Saptamana asta a aparut si numarul 11 al revistei Sci-fi Magazin ( yeee, l-am gasit marti la tarabe:) cu multe “bunatati” si cate un autor de pe plaiurile noastre, din cand in cand. Abia astept sa o parcurg…insa mai am numere mai vechi de lecturat mai intai.

Si cireasa de pe tort…pe blogul Editurii Nemira aflam  ca in urma publicarii unei recenzii( la cartile editurii, normal ) pe site-ul de recenzii Nemirabooks, avem reducere 100% la achizitionarea ORICAREI carti din libraria online .  Spor la citit:)

July 31, 2008 - Posted by | Uncategorized

No comments yet.

Leave a comment